تاریخچه گوشی های سامسونگ (قسمت سوم)

در قسمت اول و دوم تاریخچه گوشی های هوشمند سامسونگ گفتیم که رقابت تنگاتنگی بین گوشیهای هوشمند و گجتهای دو برند قدرتمند اپل و سامسونگ وجود دارد و هر کدام کاربران و طرفداران سفت و سخت خود را دارند که همواره به دنبال پیروزی در جنگ بهترین بودن هستند. به همین دلیل روند رشد پیشرفت سامسونگ را تا نسل اول گلکسی اس5 (Galaxy S5) سامسونگ بررسی کردیم. در ادامه نیز به بررسی نسلهای بعدی خواهیم پرداخت.
پیش از این و در سه مقاله مجزا به تاریخچه گوشیهای آیفون از برند اپل پرداختهایم. در این مطلب قصد داریم به بررسی تاریخچه گوشی های سامسونگ و بررسی قابلیتها و امکانات آن بپردازیم. پس تا پایان این نوشته با ما همراه باشید.
در سال 2015، سامسونگ گوشیهای موبایل گلکسی S6 و گلکسی S6 edge را عرضه کرد که میتوان بازگشت دوباره سامسونگ برای گوشی های سری اس خود در مقایسه با مدل های قبلی که کم و کاستی و انتقادات شدید کاربران را به همراه داشت، دانست. با اینکه Galaxy S6 نسخه استاندارد این مدل گوشی بود اما Galaxy S6 edge بیشتر مورد استقبال و توجه از سوی کاربران قرار گرفت.
گوشی گلکسی S6 edge یک دوربین 16 مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال بهعنوان دوربین اصلی، یک دوربین 5 مگاپیکسلی بهعنوان دوربین سلفی، قابلیت ضبط ویدیوهای 4K، صفحه نمایشی با لبههای خمیده و پنل QHD به همراه 8 هسته پردازشی داشت و علاوه بر همه این امکانات و قابلیتها، از زیبا ظاهری هم برخوردار بود.
در سال 2016، سامسونگ از گوشی موبایل Galaxy S7 و S7 edge رونمایی کرد. این سری نیز همچون سری قبل در دو مدل که یکی صفحه نمایشی تخت و دیگری صفحه نمایشی بزرگتر با لبه های خمیده که از دو طرف به قاب پشتی گوشی وصل بود، عرضه شد.
این گوشی در برابر آب و گرد و غبار مقاوم بود و مجهز Galaxy به دوربینی با قابلیت لرزشگیر اپتیکال و فوکوس خودکار بود که تصاویر بهتری حتی در نور کمتر به نسبت پیشینیان خود ثبت میکرد. درگاه میکرو اس دی که از مدل قبلی حذف شده بود، دوباره به این سری از گوشیهای پرچمدار اضافه شد.
در سال 2017، سامسونگ طی یک مراسم بسیار بزرگ و پرشور از کهکشانیهای نسل هشت یعنی گوشیهای Galaxy S8 و Galaxy S8+ رونمایی کرد تا خاطرات ناخوشایند مربوط به انفجار باتری نوت 7 را از ذهن طرفداران خود پاک کند. هر دو مدل گلکسی S8 و S8+ صفحه نمایش خمیده داشتند و در تولیدات جدید خبری از نسخه فلت نبود.
قابلیت دیگری که سامسونگ در مراسم رونمایی روی آن مانور بسیاری داد، دستیار صوتی بیکسبی بود که امکانات فراوانی را ارائه میکرد. دکمه هوم حذف و باعث شد تا حاشیه صفحه نمایش کمتر شود و صفحه نمایش قسمت زیادی از پنل جلویی را بپوشاند. این تغییرات جذاب علاوهبر بهینهسازی بخشهای پردازنده، دوربین و … سبب آن شد تا کاربران و طرفداران سامسونگ اشتیاق بسیاری برای خرید گوشیهای جدید سامسونگ داشته باشند.
در سال 2018 برخلاف تصورات و پیشبینیهای تحلیلگران، خرید گوشی Galaxy S9 و Galaxy S9+ آنطور که باید پیش نرفت. اصلیترین دلیل آن، تفاوت بسیار کم این دو مدل با نسلهای پیشین خود بود که باعث شد پیشبینیها درست از آب درنیاید و از این گوشی استقبال نشود.
از جمله تفاوتهای این دو گوشی با یکدیگر، اندازه صفحه نمایش 5.8 اینچی برای S9 و صفحه نمایش 6.2 اینچی برای S9+، نمایشگرهای با کیفیتتر نسبت به نسلهای پیشین است. همچنین دوربین دوگانه با قابلیت ضبط ویدیوهایی با نرخ بالای 960 فریم در ثانیه که باعث ثبت ویدیوهای صحنه آهسته میشد و تغییر لبههای خمیده، بهگونهای که کار با آن را به مراتب راحتتر کرده بود.
امیدواریم تا این بخش از داستان و تاریخچه گوشیهای هوشمند سامسونگ که راوی آن بودیم، لذت برده باشید. در قسمت پایانی و ادامه روند پیشرفت سامسونگ، به معرفی نسلهای بعدی آن خواهیم پرداخت. با همراه نیکان همراه بمانید.