با این 5 اپلیکیشن ایرانی، زبان انگلیسی را بیاموزید.

داشتن یک اپلیکیشن ایرانی آموزش زبان انگلیسی خالی از لطف نیست. چرا که یادگیری زبان انگلیسی یکی از آن راههایی است که امکان موفقیت شما را در زمینه شغلی و تحصیلی افزایش داده و کمک میکند با دسترسی به منابع بینالمللی همواره یک قدم از سایر افرادی که به این زبان تسلط ندارند، جلوتر باشید. علاوه بر این تسلط به زبان دوم و یا بیشتر، به شما امکان آشنایی با فرهنگ و تاریخی متفاوت را میدهد که این خود یکی از جذابیتهای یادگیری زبان جدید است.
اما برای این کار لازم است از بهترین روش و ابزارها کمک بگیرید تا علاوه بر از دست ندادن زمان، مسیر شما را خسته نکند و سریعتر پیشرفت کنید. پس بهتر است:
- با برنامه پیش بروید.
- با جدیت تمرین کنید.
- بهدنبال بازخورد باشید.
- سطح انگیزه خود را بالا نگهدارید.
اما فراموش نکنید که از منابع تخصصی کمک بگیرید. اگر قصد شرکت در دورههای آموزشی را ندارید و میخواهید بهصورت خودآموزی (self study) زبان را فرا بگیرید، بهتر است در کنار کتابها و جزوات آموزشی، از اپلیکیشنهای خودآموز زبان نیز کمک بگیرید. پیش از این در مقاله 6 اپلیکیشن برتر آموزش زبان به صورت خودآموز به معرفی چنداپلیکیشن برتر آموزش زبان پرداختهایم. در این مطلب قصد داریم به معرفی 5 اپلیکیشن فارسی آموزش زبان انگلیسی بپردازیم.
1. اپلیکیشن آموزش انگلیسی زبان شناس (Zabanshenas)
اپلیکیشن زبانشناس یکی از اپلیکیشنهای خوب آموزش زبان ایرانی است که نقطه قوت آن آرشیو بزرگی از محتوای آموزشی و سرگرمکننده آن است که مبتنی بر روش گیمیفیکیشن طراحی شده و کلیه آموزشها بر مبنای بازی و روشهای جذاب ارائه میشود. این اپلیکیشن تعداد روزهای متوالی که کاربر زبان میخواند را محاسبه میکند تا انگیزه کاربر بالا بماند و در مسیر زبانآموزی بماند.
مزیت این اپلیکیشن نسبت به سایر اپلیکیشنهای آموزش زبان این است که زبانشناس به طور اختصاصی برای آموزش زبان انگلیسی طراحی شده و از زبان فارسی به خوبی پشتیبانی میکند. در واقع برنامهای است که برای کاربران ایرانی بومیسازی شده و ویژگیهای آن بر اساس نیاز کاربر ایرانی در نظر گرفته شده است. کلیه فیلمها و انیمیشنهای داخل این اپلیکیشن نیز دارای زیرنویس همزمان فارسی و انگلیسی است.
اپلیکیشن زبانشناس علاوه بر فیلم و انیمیشن، داستانهای کوتاه و بلند نیز برای سنین مختلف دارد که در سطوح مبتدی تا حرفهای به کاربر ارائه میشود. همچنین امکان دسترسی به آرشیو بزرگی از محتواهای جذاب نظیر فیلم، انیمیشن، کتاب، موسیقی، پادکست و کلیپهای آموزشی برای تقویت چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی (شنیداری یا listening، گفتاری یا speaking، خواندن و درک مطلب یا reading و نوشتاری یا writing) و آمادگی برای آزمونهای معتبری همچون تافل، آیلتس و GRE فراهم شده است.
این تنوع در محتوای موجود در اپلیکیشن زبانشناس باعث شده تا نهتنها زبانآموزان در سطوح مختلف، بلکه افراد مسلط به زبان انگلیسی نیز بتوانند با آن سرگرم شده و به یادگیری و یا تقویت زبان انگلیسی بپردازند. این اپلیکیشن همچنین شامل ابزارهای مفیدی نظیر لایتنر تعاملی، دیکشنریهای معتبر، آمار و نمودارهای پیشرفت و … بوده که به کاربر این امکان را میدهد تا زبان انگلیسی را بسیار جذاب و کاربردیتر فرا بگیرد.
2. اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی لرنیت (Learnit)
اپلیکیشن لرنیت (Learnit) از دیگر اپلیکیشنهای خوب آموزش زبان انگلیسی است که بهوسیله گروهی از متخصصان ایرانی طراحی و عرضه شده است. این اپلیکیشن با بیشاز ۲۰۰ هزار کاربر فعال، یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشنهای آموزش زبان انگلیسی در ایران است که آموزشهای خود را به روش GTM یا همان Grammar Translation Method ارائه کرده و به کاربر کمک میکند تا ساختار زبانی خود را بهگونهای پیش ببرد که بتوانند ادبیات انگلیسی را بخواند و درک کند.
این روش در واقع یکی از روشهای بسیار خوب برای تدریس زبان جدید بهویژه برای افراد بزرگسال است. در این روش آموزش گرامر و کلمات زبان جدید با ترجمه فارسی به زبانآموز انجام میشود. یعنی معنی کلمات انگلیسی به فارسی و دستور زبان نیز به زبان فارسی توضیح داده میشود.
این اپلیکیشن همچنین دارای ویدیوهای آموزشی مدون و طبقهبندی شده برای دروس مختلف است. آموزش گرامر نیز بهشکل صوتی و متنی انجام میشود تا جای خالی مدرس تاحد زیادی جبران شود. زبانآموزان در این اپلیکیشن میتوانند دایره لغات انگلیسی خود را گسترش داده و مهارتهای مکالمه و شنیداری خود را تقویت کنند.
علاوهبراین، شیوهی آموزشی خاص این برنامه که مبتنی بر بازی است، سبب شده تا این اپلیکیشن در بین بهترین اپلیکیشنهای آموزش زبان برای کودکان قرار بگیرد. در پایان بد نیست بدانید این اپلیکیشن نسخه iOS نداشته و درحال حاضر تنها برای کاربران سیستمعامل اندروید قابل استفاده است.
3. اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی (B-amooz)
اپلیکیشن بیاموز (B-amooz) یکی دیگر از اپلیکیشنهای برتر آموزش زبان انگلیسی است که توسط یک گروه توسعهدهنده ایرانی طراحی و عرضه شده است. این اپلیکیشن تنها برای آموزش زبان انگلیسی کاربرد ندارد، بلکه به واسطه آن میتوان زبانهای فرانسوی، آلمانی و ترکی استانبولی را نیز آموخت. رویکرد آموزشی این اپ نیز مثل اپلیکیشن لرنیت مبتنی بر روش GTM بوده تا بیشتری بازدهی را برای زبانآموزان گروههای سنی مختلف داشته باشد.
این اپلیکیشن آموزش زبان دارای بخشها و طبقهبندیهای گوناگونی نظیر بخش یادگیری کلمات، بخش گرامر و دستور زبان، بخش خواندن و شنیدن و در آخر بخش الفبا و تلفظ آن است.
در بخش یادگیری کلمات یا واژهآموزی یک مجموعه گسترده از هزاران کلمه بههمراه مثال، توضیح، تلفظ و دانستیهای ضروری گرامری ارائه شده و زبانآموز میتواند علاوه بر آن، واژگان طبقهبندی شده موضوعی یا کتابهای خاصی نظیر “۵۰۴” یا “۱۱۰۰” را با بهرهگیری از لایتنر و فلشکارت مطالعه کند.
در بخش گرامر اما یک کتابخانه بزرگ از منابع آموزشی دستور زبان وجود دارد که بهصورت موضوعی طبقهبندی شده و به کاربر زبانآموز کمک میکند تا با استفاده از این منابع دانش گرامری خود را تقویت کند. در بخش خواندن و شنیدن امکان دسترسی به چندین کتاب با متون سطح مبتدی تا حرفهای وجود دارد که کمک میکند تا مهارت خواندن و درکمطلب زبانآموز بهخوبی تقویت شود.
در بخش الفبا و تلفظ نیز زبانآموز با تلفظ دقیق کلمات بهکمک حروف فونتیک آشنا میشود تا بر اساس آن بتواند تلفظ درست هر کلمه را یاد بگیرد. اپلیکیشن بیاموز (B-amooz) ویژگیهای متنوع دیگری هم دارد که همه آنها به ایجاد یک ساختار منسجم زبانی در کاربر کمک میکنند. این اپلیکیشن نیز همچون لرنیت، نسخه iOS نداشته و درحال حاضر تنها برای کاربران سیستمعامل اندروید قابل استفاده است.
4. اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی واژه آموز
اپلیکیشن واژهآموز یک برنامه ساده و کوچک است که با هدف آموزش کلمات کلیدی انگلیسی طراحی و عرضه شده و لغات را درس به درس و با کمک فلش کارت و نمودارهای یادگیری آموزش میدهد. منابع اصلی این اپلیکیشن کتابهای “504” و “1100” هستند که کاربردیترین و نامآشناترین کتابها در زمینه آموزش زبان انگلیسی هستند.
یادگیری کلمات اصلی کتاب 504 به زبانآموزان کمک میکند تا بهراحتی مکالمات روزمره را انجام دهند و در مواقع نیاز کلمه درست و مناسب را بهیاد آورند و استفاده کنند. برای هر کلمه نیز معادل انگلیسی و فارسی در اپلیکیشن قرار داده شده تا کلمات جدید به بخش فلش کارت اضافه شده و با مرور به صورت دورهای و الگوریتمی مشابه با لایتنر، به حافظه بلند مدت سپرده شود.
چرا که افزایش دامنه کلمات و یادگیری واژههای کاربردی، یکی از اصلیترین موارد برای تقویت زبان انگلیسی بوده و برای این کار باید به صورت مداوم برنامه یادگیری را دنبال کرد و در تمرین آن استمرار داشت. بنابراین استفاده از برنامههای آموزشی گوشیهای هوشمند بسیار مفید و موثر است.
در پایان بد نیست بدانید که این برنامه تنها بر آموزش کلمات انگلیسی تمرکز داشته و برای تسلط به زبان انگلیسی لازم است مهارتهای دیگر را به صورت مجزا تقویت کرد.
5. اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی نصرت
نصرت یکی از قدیمیترین و بهترین برنامههای موجود برای یادگیری زبان انگلیسی است که با تاکید بر مکالمه به یادگیری سریع زبانآموزان کمک میکند. در این سیستم آموزشی دروس بهصورت فایلهای تصویری درآمده و برای یادگیری تنها کافیست تا این فایلهای تصویری را گوش و مشاهده کرد.
همچنین با تکرارهای هوشمندانه و برگشتهای بهجا و بهموقع، لهجه کاربر از همان ابتدای آموزش بهصورتی صحیح شکل میگیرد و بهصورت خودکار گرامر و دستور زبان را طی تمرین و تکرار مکالمات به صورت عملی فرا میگیرد.
شنیدن و دیدن همزمان درسهای این برنامه آموزشی بسیار لذت بخش بوده و با تمرینات مداومی همچون تکرار برخی از جملات و لغات که از زبانآموز میخواهد، روند یادگیری را برای کاربر لذت بخش و هیجان انگیز میکند.
امیدواریم این مطلب مفید بوده باشد و به کمک آن گامی کوچک در مسیر زبانآموزی شما برداشته شود. بسیار خرسند میشویم اگر دیدگاه خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.